文献
J-GLOBAL ID:201702224613413047
整理番号:17A1010133
植物蛋白質/酵素と他の食品成分との相互作用及び食品品質に及ぼす影響
Interactions between plant proteins/enzymes and other food components, and their effects on food quality
著者 (5件):
LV Chenyan
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
LV Chenyan
(Key Lab. of Functional Dairy, Ministry of Education, Beijing, CHN)
,
ZHAO Guanghua
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
ZHAO Guanghua
(Hubei Univ. Chinese Medicine, Wuhan, CHN)
,
NING Yong
(Hubei Univ. Chinese Medicine, Wuhan, CHN)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
57
号:
7-9
ページ:
1718-1728
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)