文献
J-GLOBAL ID:201702224643781174
整理番号:17A0699370
農工業副産物からのヒアルロン酸の微生物生産:糖蜜及びコーンスティープリカー【Powered by NICT】
Microbial production of hyaluronic acid from agro-industrial by-products: Molasses and corn steep liquor
著者 (5件):
Amado Isabel R.
(Departamento de Quimica Analitica y Alimentaria, Universidad de Vigo, Ourense, Spain)
,
Amado Isabel R.
(CEB - Centre of Biological Engineering, University of Minho, 4710-057 Braga, Portugal)
,
Vazquez Jose A.
(Grupo de Reciclado y Valorizacion de Materiales Residuales (REVAL), IIM-CSIC, Vigo, Spain)
,
Pastrana Lorenzo
(International Iberian Nanotechnology Laboratory (INL), Avda. Mestre Jose Veiga s/n, 4715 Braga, Portugal)
,
Teixeira Jose A.
(CEB - Centre of Biological Engineering, University of Minho, 4710-057 Braga, Portugal)
資料名:
Biochemical Engineering Journal
(Biochemical Engineering Journal)
巻:
117
号:
PA
ページ:
181-187
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1014A
ISSN:
1369-703X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)