文献
J-GLOBAL ID:201702224706023784
整理番号:17A1126035
真空,修正大気と凍結状態で貯蔵したルーピン蛋白質濃縮物による豚肉パティの物理化学的特性,脂質酸化及び官能特性【Powered by NICT】
Physicochemical properties, lipid oxidation and sensory attributes of pork patties with lupin protein concentrate stored in vacuum, modified atmosphere and frozen state
著者 (2件):
Danowska-Oziewicz Marzena
(Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury, ul. Sloneczna 45F, 10-718 Olsztyn, Poland)
,
Kurp Lidia
(Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury, ul. Sloneczna 45F, 10-718 Olsztyn, Poland)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
131
ページ:
158-165
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)