文献
J-GLOBAL ID:201702224773738396
整理番号:17A0364933
品質測定のための改良された枝刈りアルゴリズムを用いた調理したエビ(Penaeus orientalis)の接触対の認識ベース画像セグメンテーション【Powered by NICT】
Recognition-based image segmentation of touching pairs of cooked shrimp (Penaeus Orientalis) using improved pruning algorithm for quality measurement
著者 (3件):
Liu Zihao
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, Hangzhou, China 1 11313007@zju.edu.cn.)
,
Cheng Fang
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, Hangzhou, China 1 11313007@zju.edu.cn.)
,
Zhang Wei
(College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang University, Hangzhou, China 1 11313007@zju.edu.cn.)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
195
ページ:
166-181
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)