文献
J-GLOBAL ID:201702224833625901
整理番号:17A0316841
TD-NMRによる無傷果実からのオレンジジュースの官能的属性の予測【Powered by NICT】
Prediction of Orange juice sensorial attributes from intact fruits by TD-NMR
著者 (4件):
Flores D.W.M.
(University of Sao Paulo, Department of Agro industry, Food and Nutrition - LAN, Escola Superior de Agricultura “Luiz de Queiroz”, Avenida Padua Dias, 11, Piracicaba-SP, 13418-900, Brazil)
,
Colnago L.A.
(Embrapa Instrumentacao, Rua XV de Novembro, 1452, Sao Carlos-SP, 13561-206, Brazil)
,
Ferreira M.D.
(Embrapa Instrumentacao, Rua XV de Novembro, 1452, Sao Carlos-SP, 13561-206, Brazil)
,
Spoto M.H.F.
(University of Sao Paulo, Department of Agro industry, Food and Nutrition - LAN, Escola Superior de Agricultura “Luiz de Queiroz”, Avenida Padua Dias, 11, Piracicaba-SP, 13418-900, Brazil)
資料名:
Microchemical Journal
(Microchemical Journal)
巻:
128
ページ:
113-117
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0072A
ISSN:
0026-265X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)