文献
J-GLOBAL ID:201702225001553213
整理番号:17A0341148
電子線照射による凍結エビのトロポミオシンのIgE結合能力の低減
Evaluation of electron beam irradiation to reduce the IgE binding capacity of frozen shrimp tropomyosin
著者 (6件):
LIU Yixuan
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
LI Zhaojie
(Weihai Entry Exit Inspection and Quarantine Bureau, Weihai, CHN)
,
PAVASE Tushar
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
LI Zhenxing
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
,
LIU Yumin
(Weihai Entry Exit Inspection and Quarantine Bureau, Weihai, CHN)
,
WANG Ning
(Ocean Univ. China, Qingdao, CHN)
資料名:
Food and Agricultural Immunology
(Food and Agricultural Immunology)
巻:
28
号:
1-2
ページ:
189-201
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
W0037A
ISSN:
0954-0105
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)