文献
J-GLOBAL ID:201702225127727413
整理番号:17A0141084
莢膜分解性の可溶性酵素であるポリ-γ-グルタミン酸加水分解酵素とレバナーゼの遺伝子類を有し,納豆の発酵工程を妨げるBacillus subtilis溶菌性バクテリオファージφNIT1のゲノム解析
Genomic analysis of Bacillus subtilis lytic bacteriophage φNIT1 capable of obstructing natto fermentation carrying genes for the capsule-lytic soluble enzymes poly-γ-glutamate hydrolase and levanase
著者 (5件):
OZAKI Tatsuro
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
ABE Naoki
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
KIMURA Keitarou
(Food Res. Inst.-National Agriculture and Food Res. Organization (NFRI-NARO), Tsukuba, JPN)
,
SUZUKI Atsuto
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
KANEKO Jun
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
1
ページ:
135-146
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)