文献
J-GLOBAL ID:201702225252525289
整理番号:17A0982929
ワインにおける銅(II)が介在する硫化水素とチオールのジスルフィドと有機ポリスルファン類への酸化およびそれらの還元的開裂: 機械論的な説明と可能性のある適用
Copper(II)-Mediated Hydrogen Sulfide and Thiol Oxidation to Disulfides and Organic Polysulfanes and Their Reductive Cleavage in Wine: Mechanistic Elucidation and Potential Applications
著者 (4件):
KREITMAN Gal Y.
(Pennsylvania State Univ., Pennsylvania, USA)
,
DANILEWICZ John C.
,
JEFFERY David. W.
(Univ. Adelaide, South Australia, AUS)
,
ELIAS Ryan J.
(Pennsylvania State Univ., Pennsylvania, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
65
号:
12
ページ:
2564-2571
発行年:
2017年03月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)