文献
J-GLOBAL ID:201702225315044296
整理番号:17A1814586
イタリーで売られる焙煎コーヒー及び大麦中及びポテトチップ中のアクリルアミドのLC-MS/MS法による調査
Survey on acrylamide in roasted coffee and barley and in potato crisps sold in Italy by a LC-MS/MS method
著者 (4件):
BERTUZZI Terenzio
(Universita Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, ITA)
,
RASTELLI Silvia
(Universita Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, ITA)
,
MULAZZI Annalisa
(Universita Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, ITA)
,
PIETRI Amedeo
(Universita Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, ITA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance
(Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance)
巻:
10
号:
4
ページ:
292-299
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
W2245A
ISSN:
1939-3210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)