文献
J-GLOBAL ID:201702225579056650
整理番号:17A1119445
Pinus cembraL.の異なる形態学的部位から得た精油の化学組成【Powered by NICT】
Chemical Composition of the Essential Oils from Different Morphological Parts of Pinus cembra L.
著者 (4件):
Lis Anna
(Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Stefanowski Str. 4/10, PL-90924, Lodz)
,
Kalinowska Aleksandra
(Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Stefanowski Str. 4/10, PL-90924, Lodz)
,
Krajewska Agnieszka
(Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Stefanowski Str. 4/10, PL-90924, Lodz)
,
Mellor Karolina
(Center for Green Chemistry & Green Engineering, Yale University, 370 Prospect Street, New Haven, CT, USA)
資料名:
Chemistry & Biodiversity
(Chemistry & Biodiversity)
巻:
14
号:
4
ページ:
null
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2529A
ISSN:
1612-1872
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)