文献
J-GLOBAL ID:201702225620819998
整理番号:17A0750160
インソースC IDフラグメンテーションを用いた植物抽出物中のhydroxycinnamoylquinic酸のプロファイリング【Powered by NICT】
Profiling of hydroxycinnamoylquinic acids in plant extracts using in-source CID fragmentation
著者 (2件):
Nagy Adam
(Szent Istvan University, Faculty of Food Science, Department of Applied Chemistry, 29-43 Villanyi ut, H-1118, Budapest, Hungary)
,
Abranko Laszlo
(Szent Istvan University, Faculty of Food Science, Department of Applied Chemistry, 29-43 Villanyi ut, H-1118, Budapest, Hungary)
資料名:
Journal of Mass Spectrometry
(Journal of Mass Spectrometry)
巻:
51
号:
12
ページ:
1130-1145
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0604A
ISSN:
1076-5174
CODEN:
JMSPFJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)