文献
J-GLOBAL ID:201702225663305819
整理番号:17A0461987
ウシI型コラーゲンN末端α1鎖のブタペプシン切断部位選択: 質量分析による焦点解析
The cleavage site preference of the porcine pepsin on the N-terminal α1 chain of bovine type I collagen: a focal analysis with mass spectrometry
著者 (9件):
QIAN Jun
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ITO Shinji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
SATOH Junko
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
GENG Hongmin
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TANAKA Keisuke
(Nippi Res. Inst. of Biomatrix, Toride, JPN)
,
HATTORI Shunji
(Nippi Res. Inst. of Biomatrix, Toride, JPN)
,
KOJIMA Kenji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
TAKITA Teisuke
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YASUKAWA Kiyoshi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
3
ページ:
514-522
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)