文献
J-GLOBAL ID:201702225685570705
整理番号:17A0405120
細菌増殖とブローンパック損傷のリスクに及ぼす牛枝肉の熱間と冷脱骨の比較【Powered by NICT】
Comparison of hot versus cold boning of beef carcasses on bacterial growth and the risk of blown pack spoilage
著者 (6件):
Reid Rachael
(Teagasc Food Research Centre, Ashtown Dublin 15, Ireland)
,
Reid Rachael
(University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
Fanning Seamus
(University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
Whyte Paul
(University College Dublin, Belfield, Dublin 4, Ireland)
,
Kerry Joe
(University College Cork, Cork, Ireland)
,
Bolton Declan
(Teagasc Food Research Centre, Ashtown Dublin 15, Ireland)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
125
ページ:
46-52
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)