文献
J-GLOBAL ID:201702225722622686
整理番号:17A0703067
ソウギョ(Ctenopharyngodon idella)とそれらの影響in vitro発酵におけるヒト腸内微生物叢の糖化筋原線維蛋白質の化学的特性化【Powered by NICT】
Chemical characterization of the glycated myofibrillar proteins from grass carp (Ctenopharyngodon idella) and their impacts on the human gut microbiota in vitro fermentation
著者 (7件):
Han Kaining
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, Qingdao 266003, China. dongshiyuan@ouc.edu.cn)
,
Yao Ye
,
Dong Shiyuan
,
Jin Sun
,
Xiao Hang
,
Wu Haohao
,
Zeng Mingyong
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
3
ページ:
1184-1194
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)