文献
J-GLOBAL ID:201702225919497404
整理番号:17A1096826
Moringa oleiferaとその不飽和脂肪酸成分の超臨界流体抽出物は黄色ぶどう球菌によるバイオフィルム形成を阻害する【Powered by NICT】
Supercritical fluid extracts of Moringa oleifera and their unsaturated fatty acid components inhibit biofilm formation by Staphylococcus aureus
著者 (4件):
Lee Jin-Hyung
(School of Chemical Engineering, Yeungnam University, Gyeongsan 38541, Republic of Korea)
,
Kim Yong-Guy
(School of Chemical Engineering, Yeungnam University, Gyeongsan 38541, Republic of Korea)
,
Park Jae Gyu
(Advanced Bio Convergence Center, Pohang Technopark Foundation, Pohang 37668, Republic of Korea)
,
Lee Jintae
(School of Chemical Engineering, Yeungnam University, Gyeongsan 38541, Republic of Korea)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
80
ページ:
74-82
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)