文献
J-GLOBAL ID:201702226057204646
整理番号:17A1374501
ペトロフスカクロバサソーセージの酸化安定性に対するキャラウェイ精油と蜜蝋の添加併用キトサン被覆の影響
EFFECT OF CHITOSAN COATING WITH THE ADDITION OF CARAWAY ESSENTIAL OIL AND BEESWAX ON OXIDATIVE STABILITY OF PETROVSKA KLOBASA SAUSAGE
著者 (10件):
HROMIS N.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
SOJIC B.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
LAZIC V.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
DZINIC N.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
MANDIC A.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
TOMOVIC V.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
KRAVIC S.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
SKALJAC S.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
POPOVIC S.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
,
SUPUT D.
(Univ. Novi Sad, Novi Sad., SRB)
資料名:
Acta Alimentaria
(Acta Alimentaria)
巻:
46
号:
3
ページ:
361-368
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
T0259A
ISSN:
0139-3006
CODEN:
ACALDI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ハンガリー (HUN)
言語:
英語 (EN)