文献
J-GLOBAL ID:201702226200395203
整理番号:17A0309600
乳及びチーズ中のクロストリジウムを産生する酪酸の関連性と分析【Powered by NICT】
Relevance and analysis of butyric acid producing clostridia in milk and cheese
著者 (3件):
Braendle J.
(BOKU - University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Department of Food Science and Technology, Institute of Food Science, Muthgasse 18, A-1190 Vienna, Austria)
,
Domig K.J.
(BOKU - University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Department of Food Science and Technology, Institute of Food Science, Muthgasse 18, A-1190 Vienna, Austria)
,
Kneifel W.
(BOKU - University of Natural Resources and Life Sciences Vienna, Department of Food Science and Technology, Institute of Food Science, Muthgasse 18, A-1190 Vienna, Austria)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
67
ページ:
96-113
発行年:
2016年09月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)