文献
J-GLOBAL ID:201702226288977545
整理番号:17A0321894
乳全プロテオース-ペプトンの界面活性:非疎水性と疎水性画分の寄与と相溶性【Powered by NICT】
Interfacial activities of milk total proteose-peptone: Contribution and miscibility of nonhydrophobic and hydrophobic fractions
著者 (3件):
Karamoko Gaoussou
(Department of Food Sciences and Formulation, University of Liege-Gembloux Agro-Bio Tech, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, Belgium)
,
Renaville Robert
(Laboratory of Animal and Microbial Biology, University of Liege-Gembloux Agro-Bio Tech, Avenue Marechal Juin 13, B-5030 Gembloux, Belgium)
,
Blecker Christophe
(Department of Food Sciences and Formulation, University of Liege-Gembloux Agro-Bio Tech, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, Belgium)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
61
ページ:
29-36
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)