文献
J-GLOBAL ID:201702226359190349
整理番号:17A0309129
マヨネーズ定式化への応用のためのゼインベース脂肪類似体を調製するための「減圧蒸留」法【Powered by NICT】
A “reduced-pressure distillation” method to prepare zein-based fat analogue for application in mayonnaise formulation
著者 (6件):
Gu Jiahui
(State Key Laboratory of Chemical Engineering, East China University of Science and Technology, Shanghai 200237, China)
,
Xin Zhong
(State Key Laboratory of Chemical Engineering, East China University of Science and Technology, Shanghai 200237, China)
,
Meng Xin
(State Key Laboratory of Chemical Engineering, East China University of Science and Technology, Shanghai 200237, China)
,
Sun Shuzhen
(Jilin Fuel Alcohol Co. Ltd., Jilin 132101, China)
,
Qiao Qingan
(Jilin Fuel Alcohol Co. Ltd., Jilin 132101, China)
,
Deng Hongbo
(Jilin Fuel Alcohol Co. Ltd., Jilin 132101, China)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
182
ページ:
1-8
発行年:
2016年08月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)