文献
J-GLOBAL ID:201702226421389178
整理番号:17A0657582
5逐次電極を用いた連続オーム加熱による厚い大豆ペースト(doenjang)におけるBacillus cereus胞子の破壊【Powered by NICT】
Destruction of Bacillus cereus spores in a thick soy bean paste (doenjang) by continuous ohmic heating with five sequential electrodes
著者 (6件):
Ryang J.H.
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, Korea)
,
Ryang J.H.
(Food Safety Research Institute, NONGSHIM Co., Ltd., Seoul, Korea)
,
Kim N.H.
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, Korea)
,
Lee B.S.
(Food Safety Research Institute, NONGSHIM Co., Ltd., Seoul, Korea)
,
Kim C.T.
(Food Safety Research Institute, NONGSHIM Co., Ltd., Seoul, Korea)
,
Rhee M.S.
(Department of Biotechnology, College of Life Sciences and Biotechnology, Korea University, Seoul, Korea)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
63
号:
1
ページ:
66-73
発行年:
2016年07月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)