文献
J-GLOBAL ID:201702226424356144
整理番号:17A0782953
Magnolia coco花由来ポリフェノールとその抗糖化効果
Polyphenols from flowers of Magnolia coco and their anti-glycation effects
著者 (6件):
KATO Nana
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
KAWABE Satoko
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
GANEKO Natsuki
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
YOSHIMURA Morio
(Matsuyama Univ., Matsuyama, JPN)
,
AMAKURA Yoshiaki
(Matsuyama Univ., Matsuyama, JPN)
,
ITO Hideyuki
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
81
号:
7
ページ:
1285-1288
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)