文献
J-GLOBAL ID:201702226654640302
整理番号:17A1010127
果物と野菜の摂取量と心血管疾患リスク:前向きコホート研究のメタ分析
Fruit and vegetable consumption and risk of cardiovascular disease: A meta-analysis of prospective cohort studies
著者 (7件):
ZHAN Jian
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
ZHAN Jian
(Macheng People’s Hospital, Hubei, CHN)
,
LIU Yu-Jian
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
CAI Long-Biao
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
XU Fang-Rong
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
XIE Tao
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
,
HE Qi-Qiang
(Wuhan Univ., Wuhan, CHN)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
57
号:
7-9
ページ:
1650-1663
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)