文献
J-GLOBAL ID:201702227104181660
整理番号:17A1185564
エビからのアスタキサンチンはグリーンからのβ-カロチンおよびルテインと相乗的に処理したMCF-7細胞における酸化ストレスと関連細胞死進行を調節する効率的に【Powered by NICT】
Astaxanthin from shrimp efficiently modulates oxidative stress and allied cell death progression in MCF-7 cells treated synergistically with β-carotene and lutein from greens
著者 (5件):
Sowmya Poorigali Raghavendra-Rao
(Department of Biotechnology, Jnana Bharathi Campus, Bangalore University, Bengaluru 560 056, India)
,
Arathi Bangalore Prabhashankar
(Department of Biotechnology, Jnana Bharathi Campus, Bangalore University, Bengaluru 560 056, India)
,
Vijay Kariyappa
(Department of Biotechnology, Jnana Bharathi Campus, Bangalore University, Bengaluru 560 056, India)
,
Baskaran Vallikannan
(Department of Biochemistry and Nutrition, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru 570 020, India)
,
Lakshminarayana Rangaswamy
(Department of Biotechnology, Jnana Bharathi Campus, Bangalore University, Bengaluru 560 056, India)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
106
号:
PA
ページ:
58-69
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)