文献
J-GLOBAL ID:201702227294306524
整理番号:17A0411572
野菜廃棄物から分離したBacillussp.するMB6のパラメータの最適化とα-アミラーゼ酵素の速度論的研究【Powered by NICT】
Parameter’s optimization and kinetics study of α-amylase enzyme of Bacillus sp. MB6 isolated from vegetable waste
著者 (4件):
Paul Jai Shankar
(School of Studies in Biotechnology, Pt. Ravishankar Shukla University, Raipur, Chhattisgarh, India)
,
Lall B.M.
(Department of Botany, Govt. DB Girls PG College, Raipur, Chhattisgarh, India)
,
Jadhav S.K.
(School of Studies in Biotechnology, Pt. Ravishankar Shukla University, Raipur, Chhattisgarh, India)
,
Tiwari K.L.
(School of Studies in Biotechnology, Pt. Ravishankar Shukla University, Raipur, Chhattisgarh, India)
資料名:
Process Biochemistry
(Process Biochemistry)
巻:
52
ページ:
123-129
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0250B
ISSN:
1359-5113
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)