文献
J-GLOBAL ID:201702227309155006
整理番号:17A1343630
超溶融耐性食品用ヒドロゲルビーズを用いたテンプレートバッターによるベーカリー製品の構造化とカロリー制御【Powered by NICT】
Structuring and calorie control of bakery products by templating batter with ultra melt-resistant food-grade hydrogel beads
著者 (4件):
Thompson Benjamin R.
(School of Mathematics and Physical Sciences (Chemistry), University of Hull, Hull, UK. V.N.Paunov@hull.ac.uk)
,
Horozov Tommy S.
,
Stoyanov Simeon D.
,
Paunov Vesselin N.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
8
ページ:
2967-2973
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)