文献
J-GLOBAL ID:201702227350930402
整理番号:17A0792748
生鮮食品の微生物学的汚染に影響する発生と要因【Powered by NICT】
Outbreaks and factors influencing microbiological contamination of fresh produce
著者 (3件):
Wadamori Yukiko
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln, 7647, New Zealand)
,
Gooneratne Ravi
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln, 7647, New Zealand)
,
Hussain Malik A
(Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln, 7647, New Zealand)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
5
ページ:
1396-1403
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)