文献
J-GLOBAL ID:201702227776076914
整理番号:17A0229391
トウガラシ(Capsicum baccatum)におけるカプサイシノイド含量の変異とその非辛味系統
Variations in capsaicinoid contents in the chili pepper (Capsicum baccatum) and its non-pungent accessions
著者 (5件):
TANAKA Yoshiyuki
(Okayama Univ.)
,
HARA Motohito
(Okayama Univ.)
,
GOTO Tanjuro
(Okayama Univ.)
,
YOSHIDA Yuichi
(Okayama Univ.)
,
YASUBA Ken-ichiro
(Okayama Univ.)
資料名:
岡山大学農学部学術報告(Web)
(Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University (Web))
巻:
106
ページ:
27-32 (WEB ONLY)
発行年:
2017年02月01日
JST資料番号:
U0332A
ISSN:
2186-7755
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)