文献
J-GLOBAL ID:201702227867843467
整理番号:17A0617772
いくつかの乳製品及び植物蛋白質の可消化不可欠アミノ酸スコア(DIAAS)の値は蛋白質消化吸収率補正アミノ酸スコア(PDCAAS)の概念を用いて計算した値よりも蛋白質の品質をよく表す
Values for digestible indispensable amino acid scores (DIAAS) for some dairy and plant proteins may better describe protein quality than values calculated using the concept for protein digestibility-corrected amino acid scores (PDCAAS)
著者 (3件):
MATHAI John K.
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
LIU Yanhong
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
STEIN Hans H.
(Univ. Illinois, IL, USA)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
117
号:
4
ページ:
490-499
発行年:
2017年02月28日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)