文献
J-GLOBAL ID:201702227965828155
整理番号:17A1552122
ヤギ乳製品からの選択した土着乳酸菌の保護,技術的,及び機能的性質【Powered by NICT】
Protective, technological, and functional properties of select autochthonous lactic acid bacteria from goat dairy products
著者 (2件):
Viana de Souza Jane
(Federal University of San Francisco Valley (UNIVASF), Rod. BR 407, Km 12 - Lote 543 - Projeto de Irrigacao Senador Nilo Coelho, s/n°-C1, CEP 56.300-990 Petrolina, Pernambuco, Brazil)
,
Silva Dias Francesca
(Federal University of San Francisco Valley (UNIVASF), Rod. BR 407, Km 12 - Lote 543 - Projeto de Irrigacao Senador Nilo Coelho, s/n°-C1, CEP 56.300-990 Petrolina, Pernambuco, Brazil)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
13
ページ:
1-9
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)