文献
J-GLOBAL ID:201702228224516348
整理番号:17A0093945
正常と酸素欠乏条件下で発芽中の玄米のγ-アミノ酪酸(GABA)と他の微量栄養素含有量の増強
Enhancing Contents of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Other Micronutrients in Dehulled Rice during Germination under Normoxic and Hypoxic Conditions
著者 (8件):
DING Junzhou
(Huazhong Agricultural Univ., Wuhan, CHN)
,
DING Junzhou
(Univ. Illinois at Urbana-Champaign, Illinois, USA)
,
YANG Tewu
(Huazhong Agricultural Univ., Wuhan, CHN)
,
FENG Hao
(Univ. Illinois at Urbana-Champaign, Illinois, USA)
,
DONG Mengyi
(George Mason Univ., Virginia, USA)
,
SLAVIN Margaret
(George Mason Univ., Virginia, USA)
,
XIONG Shanbai
(Huazhong Agricultural Univ., Wuhan, CHN)
,
ZHAO Siming
(Huazhong Agricultural Univ., Wuhan, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
64
号:
5
ページ:
1094-1102
発行年:
2016年02月10日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)