文献
J-GLOBAL ID:201702228716167642
整理番号:17A1381702
新しい源としてのピスタチオ緑外皮からのペクチン抽出の最適化【Powered by NICT】
Optimization of pectin extraction from pistachio green hull as a new source
著者 (3件):
Chaharbaghi Elnaz
(Department of Food Science and Engineering, Aras International Compus, University of Tehran, Jolfa 54416-56498, Iran)
,
Khodaiyan Faramarz
(Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science and Engineering, University of Tehran, Karaj 31587-77871, Iran)
,
Hosseini Seyed Saeid
(Bioprocessing and Biodetection Laboratory, Department of Food Science and Engineering, University of Tehran, Karaj 31587-77871, Iran)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
173
ページ:
107-113
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)