文献
J-GLOBAL ID:201702228898977951
整理番号:17A0482297
液体クロマトグラフィー-タンデム質量分析(LC-MS/MS)によるブロイラー鶏のつめ中のオキシテトラサイクリン(OTC)及び4-エピ-オキシテトラサイクリン(4-エピ-OTC)の残留減少
Residue depletion of oxytetracycline (OTC) and 4-epi-oxytetracycline (4-epi-OTC) in broiler chicken’s claws by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
著者 (8件):
CORNEJO J.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
POKRANT E.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
ARAYA D.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
BRICENO C.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
HIDALGO H.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
MADDALENO A.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
ARAYA-JORDAN C.
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
,
MARTIN B. San
(Univ. Chile, Santiago, CHL)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
4
ページ:
494-500
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)