文献
J-GLOBAL ID:201702229081905395
整理番号:17A1376212
牛乳のフレーバー変化に対するUV-Cと単回,複数回高静水圧処理の影響:GC-MS,電子鼻,電子舌での分析
Effects of UV-C and single- and multiple-cycle high hydrostatic pressure treatments on flavor evolution of cow milk: Gas chromatography-mass spectrometry, electronic nose, and electronic tongue analyses
著者 (4件):
HU Guanlan
(Shanghai Jiao Tong Univ., Shanghai, CHN)
,
ZHENG Yuanrong
(Bright Dairy and Food Co., Ltd, Shanghai, CHN)
,
LIU Zhenmin
(Bright Dairy and Food Co., Ltd, Shanghai, CHN)
,
DENG Yun
(Shanghai Jiao Tong Univ., Shanghai, CHN)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
5-8
ページ:
1677-1688
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)