文献
J-GLOBAL ID:201702229128216737
整理番号:17A0409281
英国市場に及ぼす市販の即席肉製品中の複素環アミン類および多環芳香族炭化水素【Powered by NICT】
Heterocyclic amines and polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial ready-to-eat meat products on UK market
著者 (3件):
Lu Fei
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
,
Kuhnle Gunter K.
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
,
Cheng Qiaofen
(Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Whiteknights, PO Box 226, Reading, RG6 6AP, UK)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
306-315
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)