文献
J-GLOBAL ID:201702229198577289
整理番号:17A0748070
冬メロンジュースの物理的,化学的及び官能的性質に及ぼす熱処理とパルプろ過の影響【Powered by NICT】
Effects of thermal processing and pulp filtration on physical, chemical and sensory properties of winter melon juice
著者 (6件):
Sun Xiuxiu
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
,
Baldwin Elizabeth A
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
,
Plotto Anne
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
,
Manthey John A
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
,
Duan Yongping
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
,
Bai Jinhe
(USDA, ARS, Horticultural Research Laboratory, 2001 S. Rock Rd, Ft. Pierce, FL, 34945, USA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
2
ページ:
543-550
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)