文献
J-GLOBAL ID:201702229468311213
整理番号:17A0908422
レオロジーと細胞構造解析を用いたモデルスポンジケーキを調整するセルロース誘導体の機能的性質【Powered by NICT】
Functional properties of cellulose derivatives to tailor a model sponge cake using rheology and cellular structure analysis
著者 (3件):
Bousquieres J.
(UMR GENIAL, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
,
Michon C.
(UMR GENIAL, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
,
Bonazzi C.
(UMR GENIAL, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300, Massy, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
70
ページ:
304-312
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)