文献
J-GLOBAL ID:201702229835711998
整理番号:17A0365498
トリメタりん酸ナトリウムで架橋した物理的ゲルのスケーリング則,フラクタル解析とレオロジー特性【Powered by NICT】
Scaling law, fractal analysis and rheological characteristics of physical gels cross-linked with sodium trimetaphosphate
著者 (2件):
Rafe Ali
(Department of Food Processing, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), PO Box 91735-147, Mashhad, Iran)
,
Razavi Seyed M.A.
(Food Hydrocolloids Research Center, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), PO Box 91775-1163, Mashhad, Iran)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
62
ページ:
58-65
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)