文献
J-GLOBAL ID:201702229951103461
整理番号:17A0364909
溶媒として超臨界CO_2とCO_2/エタノール混合物を用いた食用アボカド油の抽出【Powered by NICT】
Extraction of edible avocado oil using supercritical CO2 and a CO2/ethanol mixture as solvents
著者 (4件):
Corzzini Sayuri C.S.
(Department of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil)
,
Barros Helena D.F.Q.
(Department of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil)
,
Grimaldi Renato
(Department of Food Technology, University of Campinas - UNICAMP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil)
,
Cabral Fernando A.
(Department of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, 13083-862, Campinas, SP, Brazil)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
194
ページ:
40-45
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)