文献
J-GLOBAL ID:201702230068322073
整理番号:17A1553176
炎症を減弱することおよびC57BL/6マウスにおけるPI3K/Akt/eNOS経路を調節することによりアルコール性肝障害から保護する緑茶注入【Powered by NICT】
Green tea infusion protects against alcoholic liver injury by attenuating inflammation and regulating the PI3K/Akt/eNOS pathway in C57BL/6 mice
著者 (9件):
Wang Dongxu
(State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, Hefei, Anhui, PR China. yijun@ahau.edu.cn)
,
Gao Qiang
,
Wang Taotao
,
Zhao Guangshan
,
Qian Frank
,
Huang Jinbao
,
Wang Haisong
,
Zhang Xin
,
Wang Yijun
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
9
ページ:
3165-3177
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)