文献
J-GLOBAL ID:201702230353719168
整理番号:17A1064383
4チュニジアのHypericum種における脂肪酸組成とトコフェロール含量:Hypericum perforatum,Hypericum tomentosum,Hypericum perfoliatumLとHypericum ericoides Ssp.Roberti【Powered by NICT】
Fatty acid composition and tocopherol content in four Tunisian Hypericum species: Hypericum perforatum, Hypericum tomentosum, Hypericum perfoliatum and Hypericum ericoides Ssp. Roberti
著者 (4件):
Hosni Karim
(Laboratoire des Substances Naturelles, Institut National de Recherche et d’Analyse Physico-chimique, Biotechpole de Sidi Thabet 2020, Tunisia)
,
Msaada Kamel
(Laboratoire des Substances Bioactives, Centre de Biotechnologie a la technopole de Borj Cedria 2050, Tunisia)
,
Taarit Mouna Ben
(Laboratoire des Substances Bioactives, Centre de Biotechnologie a la technopole de Borj Cedria 2050, Tunisia)
,
Marzouk Brahim
(Laboratoire des Substances Bioactives, Centre de Biotechnologie a la technopole de Borj Cedria 2050, Tunisia)
資料名:
Arabian Journal of Chemistry
(Arabian Journal of Chemistry)
巻:
10
号:
S2
ページ:
S2736-S2741
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3189A
ISSN:
1878-5352
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)