文献
J-GLOBAL ID:201702230389775781
整理番号:17A0663921
脂肪置換剤としてのレジスタントスターチ及びマルトデキストリンを用いた低脂肪アイスクリーム製造の反応表面最適化
Response surface optimization of low-fat ice cream production by using resistant starch and maltodextrin as a fat replacing agent
著者 (4件):
AZARI-ANPAR Mojtaba
(Gorgan Univ. Agricultural Sci. and Natural Resources, Gorgan, IRN)
,
KHOMEIRI Morteza
(Gorgan Univ. Agricultural Sci. and Natural Resources, Gorgan, IRN)
,
GHAFOURI-OSKUEI Hamed
(Islamic Azad Univ., Sabzevar, IRN)
,
AGHAJANI Narjes
(Bu-Ali Sina Univ., Hamedan, IRN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
5
ページ:
1175-1183
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)