文献
J-GLOBAL ID:201702230538544550
整理番号:17A0401976
食品グレードPickeringエマルションに使用するための溶解と非溶媒沈殿による澱粉ナノ粒子の生成【Powered by NICT】
Production of starch nanoparticles by dissolution and non-solvent precipitation for use in food-grade Pickering emulsions
著者 (5件):
Saari Hisfazilah
(Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, P.O. Box 121, 221 00 Lund, Sweden)
,
Fuentes Catalina
(Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, P.O. Box 121, 221 00 Lund, Sweden)
,
Sjoo Malin
(Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, P.O. Box 121, 221 00 Lund, Sweden)
,
Rayner Marilyn
(Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, P.O. Box 121, 221 00 Lund, Sweden)
,
Wahlgren Marie
(Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, P.O. Box 121, 221 00 Lund, Sweden)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
157
ページ:
558-566
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)