文献
J-GLOBAL ID:201702230731279436
整理番号:17A0991504
ウメ赤肉品種‘露茜’果肉中のフェノール性化合物の特徴とラットの食後血糖値への影響
Characterization of Phenolics in the Flesh Tissue of ‘Tsuyuakane’ a Red Flesh Type of Japanese Apricot (Prunus mume Sieb. et Zucc.) and its Effect on Postprandial Blood Glucose Levels in Rats
著者 (6件):
HORINISHI Asako
(Kindai Univ., Wakayama)
,
YUKIMOTO Ryo
(Kindai Univ., Wakayama)
,
HIGASHIDE Kohei
(Kindai Univ., Wakayama)
,
KISHIDA Kunihiro
(Kindai Univ., Wakayama)
,
MORI Hajime
(Industrial Technol. Center of Wakayama Prefecture, Wakayama)
,
OZAKI Yoshihiko
(Kindai Univ., Wakayama)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
43
号:
4
ページ:
153-162
発行年:
2017年07月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)