文献
J-GLOBAL ID:201702230770332849
整理番号:17A0474298
ザリガニ濃縮物と加水分解物から調製した蛋白質ゲル類似系のレオロジー的性質と抗酸化活性【Powered by NICT】
Rheological properties and antioxidant activity of protein gels-like systems made from crayfish concentrate and hydrolysates
著者 (4件):
Felix M.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Romero A.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
,
Rustad T.
(Department of Biotechnology, Norwegian University of Science and Technology, Trondheim, Norway)
,
Guerrero A.
(Departamento de Ingenieria Quimica, Universidad de Sevilla, 41012 Sevilla, Spain)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
102
ページ:
167-176
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)