文献
J-GLOBAL ID:201702231048571297
整理番号:17A0792709
キノア品種の好みの辞書開発,消費者受容性,および運転【Powered by NICT】
Lexicon Development, Consumer Acceptance, and Drivers of Liking of Quinoa Varieties
著者 (4件):
Wu Geyang
(School of Food Science, Washington State Univ., Pullman, WA, 99164, U.S.A)
,
Ross Carolyn F.
(School of Food Science, Washington State Univ., Pullman, WA, 99164, U.S.A)
,
Morris Craig F.
(USDA-ARS Western Wheat Quality Laboratory, E-202 Food Quality Building, Washington State Univ., Pullman, WA, 99164, U.S.A)
,
Murphy Kevin M.
(Dept. of Crop and Soil Sciences, Washington State Univ., Pullman, WA, 99164, U.S.A)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
4
ページ:
993-1005
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)