文献
J-GLOBAL ID:201702231243175980
整理番号:17A0272468
海産食品(魚類,二枚貝,および海藻)中のビスフェノールAとテトラブロモビスフェノールAを同時分析するためのQuEChERSに基づく抽出とLC-MS/MS法の開発
Development of QuEChERS-based extraction and liquid chromatography-tandem mass spectrometry method for simultaneous quantification of bisphenol A and tetrabromobisphenol A in seafood: fish, bivalves, and seaweeds
著者 (3件):
CUNHA Sara C.
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
OLIVEIRA Catia
(Univ. Porto, Porto, PRT)
,
FERNANDES Jose O.
(Univ. Porto, Porto, PRT)
資料名:
Analytical & Bioanalytical Chemistry
(Analytical & Bioanalytical Chemistry)
巻:
409
号:
1
ページ:
151-160
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
E0425B
ISSN:
1618-2642
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)