文献
J-GLOBAL ID:201702231423732876
整理番号:17A0916033
肉と肉製品に及ぼす可食性フィルムの応用に関する包括的なレビュー:環境にやさしいアプローチ
Comprehensive review on application of edible film on meat and meat products: An eco-friendly approach
著者 (2件):
UMARAW Pramila
(Indian Veterinary Res. Inst., Uttar Pradesh, IND)
,
VERMA Akhilesh K.
(GADVASU, Punjab, IND)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
57
号:
4-6
ページ:
1270-1279
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)