文献
J-GLOBAL ID:201702231478775147
整理番号:17A1552135
非消化性化合物の結腸発酵に由来する微生物代謝産物【Powered by NICT】
Microbial metabolites derived from colonic fermentation of non-digestible compounds
著者 (2件):
Tabernero Maria
(Production and Development of Foods for Health, Imdea-Food Institute, CEI UAM+CSIC, Carretera de Cantoblanco 8, 28049 Madrid, Spain)
,
Gomez de Cedron Marta
(Molecular Oncology and Nutritional Genomics of Cancer, Imdea-Food Institute, CEI UAM+CSIC, Carretera de Cantoblanco 8, 28049 Madrid, Spain)
資料名:
Current Opinion in Food Science
(Current Opinion in Food Science)
巻:
13
ページ:
91-96
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3014A
ISSN:
2214-7993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)