文献
J-GLOBAL ID:201702231544679410
整理番号:17A0969785
ベーカリー製品の抗酸化活性及び消費者の認識を用いた代替粉としての未成熟小麦粉の利用【Powered by NICT】
Utilisation of immature wheat flour as an alternative flour with antioxidant activity and consumer perception on its baked product
著者 (2件):
Kim Mi Jeong
(Division of Functional Food Research, Research Group of Cognition and Sensory Perception, Korea Food Research Institute, Seongnam, Gyeonggi 13539, Republic of Korea)
,
Kim Sang Sook
(Division of Functional Food Research, Research Group of Cognition and Sensory Perception, Korea Food Research Institute, Seongnam, Gyeonggi 13539, Republic of Korea)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
232
ページ:
237-244
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)