文献
J-GLOBAL ID:201702231637135947
整理番号:17A0703333
ホエー蛋白質濃縮物を強化した押出調理されたコーンスターチの物理的性質と化学結合の間の相関【Powered by NICT】
Correlations between the physical properties and chemical bonds of extruded corn starch enriched with whey protein concentrate
著者 (5件):
Yu Chen
(College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation, Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China. warmtxz@njue.edu.cn)
,
Liu Junfei
,
Tang Xiaozhi
,
Shen Xinchun
,
Liu Shaowei
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
20
ページ:
11979-11986
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)